Workshop ‘spreken voor de camera’ met Evy Gruyaert

“Dat is niks voor mij, ik sta liever achter de camera.”

Oké. Goed. Niemand vraagt je een avondvullend programma te presenteren in primetime. Een korte boodschap delen met klanten en potentiële kopers of geïnteresseerden is evenwel iets wat je als hedendaags ondernemer moet beheersen. Content en video, ze gaan hand in hand.  

Evy Gruyaert leert het je op 28 maart 2019. Op een praktische manier, in één dag. Verwacht geen traditionele les, wel een interessante workshop met oefenmogelijkheden.  

Je idee pitchen. Expert zijn. Relevant blijven. Content verspreiden. Het zijn stuk voor stuk zaken waar we als moderne mensen mee in aanraking komen. Steeds vaker ook actief. In het huidige online communicatielandschap is video het meest gebruikte medium. Omdat het kort is, vlot is en relatief eenvoudig. Maar dan moet het wel goed gebeuren. Spreken voor publiek is een kunst, spreken voor de camera al helemaal. De content gaat deels verloren, als het niet goed gebeurt.  

En met een duur toestel of professionele make-up los je het niet op. Met een namiddag in het professionele gezelschap van mediapersoonlijkheid Evy Gruyaert maak je wellicht meer kans.  

Waarom Evy Gruyaert?

Evy heeft al een hele weg afgelegd in showbizz Vlaanderen met onder meer programma's op MNM, Radio Nostalgie maar ook op TV zoals de Rode Loper, Vlaanderen Vakantieland, Leeuwenkuil of Stukken van Mensen. 

Al deze ervaring bundelt ze in een workshop 'spreken voor de camera' waar ze je tips & tricks geeft, hoe jij naturel voor de camera kan communiceren. 

Praktisch

Je wordt om 10u45 verwacht zodat we om 11u kunnen van start gaan met Evy over het eerste deel 'video inzetten voor je bedrijf'. Daarna is er een lunch voorzien en starten we in de namiddag de workshop. We voorzien om te eindigen tegen 16u30. (Dit kan uitlopen tot maximum 17u00).

Prijs: €699 per persoon (incl. lunch) (doe beroep op de KMO portefeuille en krijg 40% terug)

  • Adres: Shamrock in Tielt (Euromarktlaan 24, Tielt)
  • Tel: 0479/33 54 41
  • Email: dieter@ziedoes.be

Inschrijven workshop

Kom langs op 28 maart en leer hoe je moet spreken voor de camera samen met Evy Gruyaert. 

Inschrijven