SEA.

SEA (afk.)

 

  1. Search Engine Advertising: het adverteren in zoekmachines, zoals Google.
  2. Het matchen van een zoekopdracht in een zoekmachine aan een advertentie, welke doorlinkt nar de website van de adverteerder.

WAT IS SEA?

In 3 woorden: een geweldige marketingtool.

Tenminste… als u hem juist weet te gebruiken en correct kan opvolgen. Google AdWords is de tool waar u moet zijn en zorgt ervoor dat mensen die op zoek zijn naar uw bedrijf, effectief op uw site belanden.

Het gaat nog een stapje verder: als bedrijf hoopt u dat uw potentiële klanten op de juiste pagina belanden en zo snel mogelijk contact met u opnemen zodat het verkoopproces van start kan gaan en uw SEA-investering kan renderen.

 

Waarom is SEA tegenwoordig zo belangrijk?

  1. Allereerst is het een hedendaags fenomeen dat mensen meer en meer op Google-advertenties klikken. Ze weten ondertussen dat ze dan bij de geschikte aanbieder zullen terecht komen. Terwijl mensen hier vroeger sceptisch over waren en zagen die links als spam. Passé composé, SEA is HOT!
  2. Google evolueert nog elke dag en AdWords heeft steeds een prominentere rol in de zoekresultaten.

 

Heeft u hier weinig tot geen kennis of tijd voor? Dan is Ziedoes er voor u! Wij zullen voor meer kliks en dus meer rendement zorgen. Contacteer ons gerust voor verdere informatie.

 

Ziedoes!

Online Communicatie experts helpen u met SEA, SEO, content marketing, Social media, webdesign, videomarketing.
Een strategisch plan van aanpak kan hierbij van grote waarde zijn.

onze partners