Video.

We hebben allemaal een topcamera in onze broekzak steken en dus kunnen we allemaal een filmpje opnemen? Dat klopt, tot op zekere hoogte. We leggen je graag uit hoe we ‘dat wat iedereen kan’ bij Ziedoes nog een niveau hoger tillen!

It’s a wrap!

Brainstormsessies

Social proof video’s of grotere producties

Complete ontzorging

High quality videomateriaal

Video = 80%
van het internet.

Algoritmes houden van video, daar bestaat geen twijfel over. Toeval treft dat wij óók van video houden. TikToks of kortere video’s voor jouw social kanalen: onze ‘dada’. Grotere producties met een volledig videoteam (regie, sound design, color grading,…): the sky is not our limit. Jouw video met impact, daar zorgen wij voor!

Deze dingen moet je weten
over video.

Waarom video?

Video is hét kanaal waarmee je aandacht vasthoudt. Of het nu op social media of via de website is, de combinatie van bewegende beelden én goede inhoud garandeert uitstekende resultaten.

Wat is het verschil tussen een contentdag en het maken van een productievideo?

Tijdens een contentdag schieten we een zestal kortere video’s volgens een vast format: testimonials, een kantoorvideo, een product in de kijker … Ze vergen minder voorbereiding dan een originele productievideo, waarvoor we een script schrijven, een shotlist opstellen, een regisseur inschakelen en het juiste materiaal voorzien.

Maken jullie video’s op maat of in een videopakket?

Ziedoes biedt beide opties aan. Maatwerk kost altijd iets meer dan een pakket en de praktijk leert dat de combinatie van een video op maat, aangevuld met een videopakket, de beste resultaten oplevert. 

Kan ik bij Ziedoes een videoclip of promotiefilm voor televisie bestellen?

Elk medium heeft eigen vereisten. Ziedoes specialiseert zich in online marketing. Nee, dus.