Tevreden
klanten.

Ziedoes is van alle markten thuis, dat bewijzen ook onderstaande testimonials. Wie kan jou beter van onze werking overtuigen dan onze eigen klanten? Wordt jouw onderneming het volgende succesverhaal op onze site? Scroll even door deze pagina en aarzel niet ons te contacteren! 

Social media is al lang niet meer ‘gewoon iets posten’. Daarom deden we een beroep op de expertise van Ziedoes om onze sociale kanalen te beheren en contentvideo’s te maken. We krijgen nu meer exposure dan ooit op onze socials en alles vormt één mooie communicatiemix.

Sharon
Inofec

Voor de sociale media van Scholen Molenland zijn we een traject aan het lopen met Ziedoes. Ziedoes heeft onze mensen opgeleid om hiermee zelf aan de slag te gaan. Ze begeleiden ons in het maken van aantrekkelijke content voor Facebook en Instagram.

Er werden filmpjes gemaakt en gemonteerd, dit zowel van directies, leerlingen en ouders. Ziedoes is steeds bereikbaar als een probleem zich voordoet. Kortom, een aangename en professionele samenwerking!

Hilde
Scholen Molenland vzw

Heel tevreden over de menselijkheid, flexibiliteit en het goede contact met het team. Mijn zaak is op korte tijd heel erg gegroeid dankzij Ziedoes!

Chrissy
Fit & Food

Sinds we samenwerken met Ziedoes blijft al onze social media up to date. Ook onze website werd in een nieuw jasje gestoken. Dit resulteert in meer websitebezoekers en meer volgers.

Carla
BURO-C architecten

“We waren op zoek naar iemand om onze online marketing te versterken en zo zijn we bij Ziedoes terecht gekomen. Ze verzorgen zowel onze online pagina’s als onze website en zelf voor grafische ontwerpen kunnen we bij hen terecht.

Sinds we met Ziedoes samenwerken zien we dat ons bereik en naambekendheid gestegen zijn. Hun sterke communicatie en ideeën hebben ons alleszins al overtuigd.”

Pascal
Veranda’s Terrasdecor

Sedert onze samenwerking met Ziedoes is onze social media een succes! Meer volgers, bezoeken aan onze toonzaal en bestellingen.

Marianne
Cappelle Marnix

Ziedoes samenwerken!

Onze marketinghelden staan
je graag bij van A tot Z.