Vacature Grafisch Designer 

Grafisch designer (v/m)

1. Man/vrouw die klanten omver blaast met zijn/haar creatieve ontwerpen

Ben jij een creatieve ontwerper? Iemand die spontaan enthousiast wordt bij het scheppen van de juiste sfeer via de juiste visual?

Heb je een eigen stijl? Super.

Kan je meerdere stijlen aan in functie van het verhaal van onze klant? Nog veel beter!

Dat je een digital native bent, is bijna vanzelfsprekend. Iemand die haar of zijn tijd net een beetje vooruit is zelfs. Niet té ver, want dan volgt niemand nog, maar een beetje.  Hangen er foto’s van Luke Choice boven je bed? Staat je smartphone bomvol goede voorbeelden, kan je op tijd en stond genieten van archtitectuur en zit je in jouw ideale wereld in een Eames-fauteuil?

Misschien ben jij wel wie we zoeken?

Je moet de zaken een heel klein beetje kunnen dragen. Eigen initiatief, een streepje zin voor avontuur, de dingen in handen durven nemen … het is belangrijk voor de functie die we in gedachten hebben. Een eerste werkervaring is dus aangewezen, al mag je ons natuurlijk ook gewoon als newbie komen wegblazen met je persoonlijkheid.

Ziedoes! is een online marketingbedrijf. Trendy, flexibel, met veel goeie ideeën en nog meer potentieel.
De startupsfeer is er nog, dus staan we open voor frisse invalshoeken, dingen die nooit eerder geprobeerd zijn en zaken waarbij je ‘zou ik durven … ?’ denkt.

Want ja, we durven!
We durven iemand (v/m) aan boord halen die ons op een creatief grafische manier kan versterken en verbeteren. Iemand die ‘grenzeloos experimenteren’ ziet als een mooie kans om bij te leren.
Die haar of zijn ideeën amper onder controle kan houden en staat te trappelen om die vorm te geven. Liefst, op een grafische, visuele, in het oog springende manier.
Kan je dan bovendien ook nog eens je weg vinden in websites en webshops is het al helemaal goed!

Je moet zin hebben. En een beetje ervaring kan helpen. We hebben geduld en we gooien niemand in het diepe, maar in dit geval moet je toch al kunnen zwemmen. Photoshop en aanverwanten, je hebt ze dus in de vingers.

Ziedoes! is jong, leuk, sexy en goed. Daar zijn we zeker van.
We willen onze klanten evenwel nog beter, nog creatiever en met nog meer kwaliteit begeleiden in hun marketingverhaal. Daar speel jij een rol in.

  • Je werkt in hoofdzaak vanop ons kantoor, gelegen in Tielt.
  • We voorzien een competitief loon en extralegale voordelen
  • Flexibiliteit is een voorwaarde. Originaliteit en vindingrijkheid ook. 
  • Vrijheid krijg je van ons, de invulling komt van jezelf. Hoe meer, hoe liever. Niets is ‘fout’, alles is mogelijk.
  • Die zelfstandigheid mag je doortrekken in alles. We coachen, maar staan niet de hele tijd naast je mee te kijken.
  • Deadlines en resultaten zijn je speelkameraden. Vriendjes. Je hoeft er geen slaap voor te laten, maar ze respecteren is een voorwaarde.

Voel jij je aangesproken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Illustreer je creativiteit en je goesting. Overtuig ons misschien via een leuke photoshop, eentje waarin je jezelf al bij Ziedoes ziet. Een traditionele cv gaat nogal snel regelrecht de verticale archiefkast in, dus wees vindingrijk. Stuur het door naar alain@ziedoes.be en we nodigen je uit voor een gesprek!  

Ziedoes!

Online Communicatie experts helpen u met SEA, SEO, content marketing, Social media, webdesign, videomarketing.
Een strategisch plan van aanpak kan hierbij van grote waarde zijn.

onze partners