Vacature Online Marketeer

Online marketeer (v/m)

1. Man/vrouw die klanten succesvol maakt aan de hand van reclame op het internet

Ben jij een creatieve alleskunner? Een online marketeer of social media goeroe-in-wording?

Dat je een digital native bent, is bijna vanzelfsprekend. Iemand die haar of zijn tijd net een beetje vooruit is zelfs. Niet té ver, want dan volgt niemand nog, maar een beetje. Hangen er foto’s van Gary Vaynerchuk of Russel Brunson boven je bed? Staat je smartphone bomvol goede voorbeelden en bestaat je tijdslijn voor de helft uit boodschappen van andere online marketing-wonderen?

Misschien ben jij wel wie we zoeken?

Je moet de zaken een heel klein beetje kunnen dragen. Eigen initiatief, een streepje zin voor avontuur, de dingen in handen durven nemen … het is belangrijk voor de functie die we in gedachten hebben. Een eerste werkervaring is dus aangewezen, al mag je ons natuurlijk ook gewoon als newbie komen wegblazen met je persoonlijkheid.

Ziedoes! is een online marketingbedrijf. Trendy, flexibel, met veel goeie ideeën en nog meer potentieel. We zoeken een jonge welp die hongerig is om haar of zijn eerste stappen in de online wereld te zetten. Nee, we hebben geen pingpong- of kickertafel en we sluiten de werkweek niet af in een cocktailsfeertje . De startupsfeer is er wel nog, dus staan we open voor frisse invalshoeken, dingen die nooit eerder geprobeerd zijn en zaken waarbij je ‘zou ik durven … ?’ denkt.

Want ja, we durven. We durven iemand (v/m) aan boord halen die ons op een creatieve manier kan versterken en verbeteren. Iemand die ‘grenzeloos experimenteren’ ziet als een mooie kans om bij te leren. Die haar of zijn ideeën amper onder controle kan houden en staat te trappelen om die vorm te geven. In content liefst, op een grafische, visuele, in het oog springende manier. Kan je dat bovendien ook nog eens linken aan SEA en snap je hoe likes en leads werken, dan is het helemaal goed.

Je moet zin hebben. En een beetje ervaring kan helpen. We hebben geduld en we gooien niemand in het diepe, maar in dit geval moet je toch al kunnen zwemmen. Facebookadvertenties en aanverwanten, je hebt ze dus in de vingers.

Ziedoes! is jong, leuk, sexy en goed. Daar zijn we zeker van. We willen onze klanten evenwel nog beter, nog creatiever en met nog meer kwaliteit begeleiden in hun online marketingverhaal. Daar speel jij een rol in.

  • Je werkt vooral in Tielt of van thuis uit (of af en toe bij de klant op meeting)
  • We voorzien een competitief loon en extralegale voordelen
  • Flexibiliteit is een voorwaarde. Originaliteit en vindingrijkheid ook.
  • Vrijheid krijg je van ons, de invulling komt van jezelf. Hoe meer, hoe liever. Niets is ‘fout’, alles is mogelijk.
  • Die zelfstandigheid mag je doortrekken in alles. We coachen, maar staan niet de hele tijd naast je mee te kijken.
  • Deadlines en resultaten zijn je speelkameraden. Vriendjes. Je hoeft er geen slaap voor te laten, maar ze respecteren is een voorwaarde.

Voel jij je aangesproken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Illustreer je creativiteit en je goesting. Vindingrijk zijn is een pluspunt. Overtuig ons met jouw cv en stuur het door naar alain@ziedoes.be.

Ziedoes!

Online Communicatie experts helpen u met SEA, SEO, content marketing, Social media, webdesign, videomarketing.
Een strategisch plan van aanpak kan hierbij van grote waarde zijn.

onze partners