Lees snel verder

Online Marketeer.

1. Man/vrouw die klanten succesvol maakt aan de hand van online reclame.

Je was waarschijnlijk doelloos aan het scrollen op sociale media, je duim tikkend terwijl je langs elk bericht gleed. Maar iets trok je aandacht - en je kon het niet negeren! Het prachtige kunstwerk dat deze Ziedoes landingspagina is, deed de weegschaal doorslaan in ons voordeel om jou hier te strikken. Laten we nu geen seconde meer verspillen - kom bij ons, bij Ziedoes, waar we geloven dat het zoeken naar een toffe job meer op museum-shoppen moet lijken dan op het lopen door een eindeloos gangpad van eentonigheid!

Geen idee wat museum-shoppen is, maar het klinkt wel goed. Deze tekst is trouwens geschreven door Artificiële intelligentie. Cool hé. Laten we verder gaan. 👍

Skills that pay the bills. 💵

Voor zover je weet, is Ziedoes (straks nog meer over wie we zijn, maar als je echt niet kan wachten klik dan hier) op zoek naar een online marketeer. 'Online marketing' is een heel breed begrip en we weten dat je niet alles kan. We zijn specifiek op zoek naar onderstaande skills:

01

Technisch

Je bent technisch aangelegd en haalt voldoening uit het koppelen van tools, automations opmaken, conversies instellen, pixels aanmaken,….

02

Data

Je bent data-driven. De klant wilt resultaat en het is aan ons om dat resultaat te brengen. Denk je dat doelgroep X beter werkt dan Y, dan pas je dat toe.

03

Autodidact

Google en YouTube zijn jouw bron van kennis en eens ChatGPT slim genoeg is, haal je daar informatie om campagnes te verbeteren.

04

Initiatief

Je laat de zaken niet liggen en neemt initiatief in je werk.

05

Team

Je doet het niet alleen, maar je werkt samen in team. #teamspeler

Wie is Ziedoes? 🧐

Ziedoes! is een online marketingbedrijf.

Trendy, flexibel, met veel goeie ideeën en nog meer potentieel. We zoeken een technische, online marketeer die hongerig is om verdere stappen te zetten in de online wereld. Nee, we hebben geen pingpong- of kickertafel en we sluiten de werkweek niet af in een cocktailsfeertje . De startupsfeer is er wel nog, dus staan we open voor frisse invalshoeken, dingen die nooit eerder geprobeerd zijn en zaken waarbij je ‘Zou ik durven … ?’ denkt.

Waar kom je terecht? 🏢

Is dat eigenlijk niet het belangrijkste bij een job... waar je terecht komt?

Op de meeste bedrijven hun 'over ons' pagina staat er dat ze jong & dynamisch zijn. Kijk, jong zijn we wel. We bestaan 5 jaar. We zitten met één 40’er, één 30’er, één bijna 30’er die nog alles uit zijn 20’er jaren aan het halen is en zes 20’ers.

En dynamisch kan je ons ook wel noemen. Er gebeurt altijd wel iets: welkom in de KMO-wereld waar je dicht bij de klant, collega's en bazen staat. 🔥 In het verleden zijn we al gaan boksen, worstelen, eten op restaurant, feesten op een festival als VIP... En, we zijn naar Rhodos geweest met het hele team!

Wat staat er nog in de toekomst op de planning met de collega’s? Onze collega Emiel staat te popelen om ons een initiatie Airsoft geven. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden! We zitten nog met een drumster, danseres en weerman in ons team, genoeg te doen!

Ik voel mij aangesproken, ik solliciteer!

Wat vinden de collega's
écht van Ziedoes
? 🤔

"Ik werk graag bij Ziedoes, omdat het bedrijf een missie heeft waar ik achter sta. Mijn teamgenoten zijn geweldig, als een soort van "work-family" die ik niet kan verlaten, ook al wil ik soms wel. 😄*"

Sarah

"Bij Ziedoes heb ik mijn brother-from-another-mother, Emiel, leren kennen. De rest van het team pak ik er gewoon bij.*"

Louis

"Mijn baas vraagt elk jaar naar mijn goede voornemens, ik verzin gewoon telkens iets. Heel vermoeiend.*"

Fran

*Dit zijn allemaal verzonnen testimonials maar die toch belachelijk goed bij de waarheid aanleunen. 😎

Hoe verdien je pluspunten bij je sollicitatie? 🤩

👉 Je hebt een mening en durft die ook zeggen

👉 Je hebt in een jeugdbeweging gezeten en was daar één van de trekkende factoren

👉 Je hebt al met deze tools of gelijkaardige (want uiteindelijk zijn die dashboards toch allemaal hetzelfde) gewerkt: WordPress, Shopify, TypeForm, ActiveCampaign, LeadPages, Teamleader…

👉 Je bent op de hoogte van de laatste nieuwe A.I. trends

Behind the scenes bij Ziedoes! 📸

The office cat

Ziedoes elfjes

Baby friendly environment

Klanten die hun hond meebrengen

Teambuilding

Videomannen, ras apart

Meetings bij de klant in kinderstoeltjes

Onze sparringsessies

ziedoes.be • 2023 Copyright