Webdesign.
webdesign

1. In eerste instantie het vormgeven van websites in het internet, maar de term wordt regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch ontwikkelen van websites als onderdeel wordt gezien.

Voor elk aparaat

Uniek ontwerp

VINDBAAR IN GOOGLE

WEBSITE OP MAAT

WAT IS WEBDESIGN?

De motor van uw bedrijf, uw visitekaartje, de basis van uw marketing,… We kunnen er niet om heen, zonder website worden u en uw zaak niet serieus genomen. Het is een referentiepunt, een basis om op terug te vallen als klant, maar ook voor u zelf.

Zonder een correct opgebouwde, ‘mobile friendly’, gebruiksvriendelijke en als het even kan, mooie website wordt rendement halen uit uw communicatie een aartsmoeilijke opgave.
Het doet ons pijn als we vandaag de dag nog héél geregeld op een website botsen die zich niet aanpast aan de mobiele apparaten. U doet er meer schade mee dan u denkt.

 

Vooraleer we van start kunnen gaan met bepaalde kanalen in marketing moeten we eerst nagaan of de basis, de website dus, er is. Uiteraard houden we rekening met wensen én budget van de klant, maar is het ook onze taak om u te adviseren en de juiste richting te helpen bepalen.

Ervaring leert ons dat onze klanten dit uitermate appreciëren.

Heeft u nood aan een nieuwe website die up tot date is, of is er wat werk aan uw huidige? Contacteer Ziedoes om samen te bekijken hoe het nu verder moet.

Heb je een vraag? 

Bel Alain op 0478 67 81 13 of vul onderstaand contactformulier in!

Ziedoes!

Online Communicatie experts helpen u met SEA, SEO, content marketing, Social media, webdesign, videomarketing.
Een strategisch plan van aanpak kan hierbij van grote waarde zijn.