Who's up for What's Up

DEZE EXPERTEN HEBBEN ENORM VEEL GOESTING IN DE TOEKOMST

Waarom een saaie presentatie bijwonen als je op ons marketing event de meest boeiende sprekers hebt?

Ontdek de sprekers hieronder!

MARC WALLICAN

Goede beelden spreken. Daar weet deze topfotograaf wel weet mee. Hij trok al een hele resem BV's zoals Bent van Looy, Axel Daeseleire, Gilles De Coster, en meer! Hij vertelt je alles over fotografie en A.I.!

DIETER VANDEN HEEDE

Dieter is half A.I. robot. Tenminste, dat zou je denken: hij ontpopte zich inmiddels tot A.I.-expert en geeft je inzichten hoe je A.I. in jouw bedrijf kan gebruiken.

FRANCESCA DERKINDEREN

Als Communication Manager bij Agristo is Francesca een echte potatoholic. Hoe ontstaan leuke employer brandings, en wat is de strategische aanpak om de war for talent net dat stapje voor te zijn?

CHLOÉ VANDENBUSSCHE

In een tijdperk waarin digitalisering groter is dan ooit, vertelt Chloé je alles over haar ervaring in influencer marketing. Ze heeft maar liefst 58k volgers op Instagram & 75k op TikTok.

LOUISE OOSTERLYNCK

Heb je binnenkort jouw eigen virtuele planeet nodig? Worden Google en Meta vrienden? Louise blikt vooruit en geeft je de verwachte marketingtrends voor 2024 mee.

What'sUp-PatrickPickard

PATRICK PICKART

Patrick staat te popelen om ons te betoveren met zijn spectaculaire hypnoseshow. Een concept dat de complexiteit van hypnose en het menselijk brein blootlegt!

2024 komt eraan

BEN JIJ KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Over deze editie

Hoe pak jij jouw marketing aan in 2024? Dit event geeft je ruimschoots op voorhand de inzichten die je nodig hebt om in de startblokken te schieten.

  • 5 topsprekers met elk een eigen thematiek
  • Voor bedrijfsleiders en marketeers
  • Vernieuwend en inspirerend
  • Netwerkevent

PRAKTISCH

  • Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt (Inofec)
  • Welkom vanaf 13:30 uur
  • Schrijf je in voor €79 + bring a friend!
    (inclusief drinks & food)

Hoe ziet de namiddag eruit?

Programma

13:30 - 14:00  

Verwelkoming

14:00 - 14:30  

Marc Wallican

14:35 - 15:05  

Dieter Vanden Heede


15:10 - 15:40

Francesca Derkinderen

15:40 - 16:10

Pauze

16:10 - 16:45

Chloé Vandenbussche


16:50 - 17:20

Louise Oosterlynck

17:20 - 18:45 

Netwerking met drinks & bites

19:00 - 20:00

Patrick PickArt


Over Ziedoes.

Wij zijn een creatief team. Jong en dyn…

Nee, bedankt. Het blik met clichés laten we liever dicht. We trekken in de plaats daarvan jong talent aan, beschikken over voldoende maturiteit en ondersteunen alles met goede sales en een uitstekende organisatie.

Onze online marketing services zijn ondertussen ferm uitgebreid. Denk maar aan websites, employer brandings, sociale media, fotografie, podcasts, grafisch ontwerp, copywriting, video, en zoveel meer. Dit zorgt ervoor dat we over een veelzijdig en vooral creatief team beschikken.

Met Ziedoes in zee gaan, betekent kleur en inhoud geven aan een groter geheel. Wij investeren intern in kennis, expertise, vaardigheden en talent. Wij investeren in de juiste mensen. 

Dit was What's Up for 2023?!

In de vorige editie stond A.I. nog in z'n kinderschoenen, behandelden we podcasts, lieten we influencers aan het woord en werden er via ons netwerkmoment interessante contacten gelegd.

Wil je bijleren en jouw concullega's net een stapje voor zijn? Wil je jouw online marketing beter aanpakken? Is het tijd om wat vernieuwender te zijn en leuke content te brengen? What's up for... YOU!

"Je blijft geboeid luisteren naar de verhalen... Alles zit vlot in elkaar, er wordt écht iets verteld. Je leert ook fijne mensen kennen. Een aanrader!"

- Nathalie (Talent Angels)

"Ieder jaar kijk ik uit naar What's Up. Je ontdekt de allernieuwste trends en luistert naar ervaringen van de sprekers. Tijdens de pauzes kan er genetwerkt worden met een hapje en drankje."

- Steven (Garage Verhenne)

"What’s Up was niet alleen een heel fijn netwerkmoment, het was ook interessant om kennis te maken met alle AI snufjes die op ons af komen. Heel gevarieerde en leuke namiddag. Top gedaan!"

- Katrien (Talent met impact)

BEN JIJ KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Dave ging niet naar

What's Up for '23.

Dave heeft spijt.

Wees niet zoals Dave.