Grafisch ontwerp.

Ons brein bepaalt ons gedrag en behalve copy spelen ook kleur, stijl en algemeen uitzicht daarin een grote rol. Wij hebben alles in huis om grafische uitdagingen te baas te kunnen.

Het oog wil ook wat.

Logodesign

Huisstijl

Offline communicatie: brochures, stickers, flyers,...

Online communicatie: templates, nieuwsbrief,...

Brandbook

Wie ben je?

Logo, huisstijl, ontwerpen,… Alles is met elkaar verweven. Ons team spint voor jou de rode draad die in elke communicatie gevolgd wordt.

Ps: Als je langskomt, maak dan een grapje bij onze grafici en vraag als font ‘Comic Sans’, het ijs zal meteen gebroken zijn.

Deze dingen moet je weten
over grafisch ontwerp.

Waarom grafisch ontwerp?

Het oog wil ook wat. Iets wat leuk is om naar te kijken, houdt de aandacht langer en beter vast. Grafisch ontwerp is ook een kwestie van ‘identiteit’ en een herkenbare huisstijl, en dus een belangrijk element in online marketing. 

Hoe verloopt het proces dat tot een grafisch ontwerp leidt?

We beginnen (bij de meeste creatieve processen) met een brainstorm. Onze eigen grafisch ontwerpers gaan aan de slag en verschillende feedbackrondes zorgen dat we vlot naar een goed eindresultaat toewerken. 

Kan mijn grafisch ontwerp drukklaar-gemaakt worden door jullie?

Dat kan. Wij werken met verschillende drukkers samen. De meesten kennen we al jaren en we weten welke specialiteit we van iedereen mogen verwachten. 

Mijn huisstijl staat al op punt, kunnen jullie hier verder op werken?

Wanneer je een ‘brandbook’ van je huisstijl hebt, kunnen we daarmee alles realiseren wat wenselijk is.