Workshops / opleidingen.

Levenslang leren klinkt straf maar als wij de workshop geven, is het allereerst boeiend en interessant. Zolang we het in de (zeer brede) expertise van online marketing zoeken, met alles wat daarbij komt kijken, kunnen we minstens een halve dag probleem en verrijken vertellen. 

We hebben de kennis in huis, blijven op de hoogte van de allerlaatste trends en nieuwtjes en vertalen dat graag in een boeiende workshop. 

Boeiende workshops.

Ontwerpen met Canva

Online adverteren

Verticale video

Een succesvol LinkedIn account

Maatwerk...

Deze dingen moet je weten
over workshops.

Waarom workshops?

Om duidelijkheid te scheppen. Om iets bij te leren. Om zaken te ontdekken. Om beter te worden in een thema, of meer expertise op te bouwen.

Hoelang duurt een workshop door Ziedoes?

We gaan uit van een minimumtijd per halve dag. Een workshop kan ook een hele dag (twee halve) in beslag nemen, of meer. Your wish is our command, of toch bijna.

Organiseert Ziedoes interne of externe workshops?

We kunnen zowel bij jullie als op locatie een workshop verzorgen. Ook bij Ziedoes zelf beschikken we over voldoende ruimte om een en ander te organiseren.

Over welke topics of onderwerpen kan ik bij Ziedoes een workshop boeken?

Wij zijn experts in online marketing. Een workshop over elk social mediakanaal ligt voor de hand maar ook over social media-advertising, SEO, SEA, e-mail-marketing en verticale video spreken we graag een woordje mee.

Ontdek onze
succesverhalen.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ziedoes samenwerken!

Onze marketinghelden staan
je graag bij van A tot Z.