Website.

Het visitekaartje van de 21e eeuw is onmogelijk nog weg te denken. Al hoeft dat niet te betekenen dat je een tweedimensionaal stukje van het internet moet claimen.

Jouw website = extra verkoper, etalage en ambassadeur.

Wordpress

Woocommerce

Drupal

Shopify

Online visitekaartje.

Een design volledig naar jouw idee? Onze grafici en webdesigners kruipen zowaar in je hoofd en vertalen jouw noden in een prachtige website. Daarbovenop is er een nauwe communicatie met het marketingteam, om de juiste call to actions op de juiste plaats in het ontwerp te integreren. Laat jouw website voor jou werken, en niet omgekeerd.

Deze dingen moet je weten
over websites.

Waarom heb ik een website nodig?

Omdat het eerste wat een potentiële klant vandaag checkt, je website is. Omdat alle concurrenten er eentje hebben. Omdat het een online visitekaartje is, het equivalent van ‘vrije toegang’ in de winkel, dé manier om meteen een eerste indruk te maken. Omdat een website vandaag eigenlijk noodzakelijk is voor elke onderneming, vereniging of organisatie.

Kan ik zelf nog aanpassingen maken in een door jullie gemaakte website?

Dat spreekt voor zich. Je krijgt een eigen login en kan daarmee achter de schermen elke aanpassing doen die je wenst, nu en in de toekomst. We voorzien bij oplevering ook de nodige opleiding(en) om dat vlot en goed te kunnen.

Wanneer gaat mijn website online?

We rekenen op een traject van 12 weken om een standaard-website te ontwerpen en op te bouwen. Een voorwaarde daarbij is dat het in twee richtingen vlot verloopt: feedback, eventuele aanlevering van content … alle elementen dienen op de afgesproken momenten bezorgd te worden.

Wat zijn de kosten van een website na 1 jaar?

Een website online en actief houden vergt een jaarlijks bedrag voor het domein en de hosting. Daar maken we vooraf duidelijke afspraken over.

Integreert Ziedoes ook webshops in een website? (Drupal, WordPress)

Wij werken met WordPress en WooCommerce, of Drupal of Shopify.