Social media.

LinkedIn, TikTok, Facebook, Instagram, Twitter … Namen als klokken die in minder dan een decennium de wereld een ander gezicht hebben gegeven. Maatschappelijk en economisch. 

Meten = weten.

Doelgroepanalyse

De juiste advertentie op het juiste kanaal

A/B testing

Kost per klik evaluaties

Websitebezoekers

...

Op maat van
jouw bedrijf.

Social media biedt duidelijk veel mogelijkheden: content delen, een relatie met klanten aangaan, producten en diensten adverteren, leads genereren of gewoon een mooi momentje laten zien. Doe je niets of van alles maar iets? Grijp in en smijt geen nodeloos budget weg: Ziedoes to the rescue!

Deze dingen moet je weten
over social media.

Waarom zou ik social media gebruiken?

Social media – de verschillende kanalen samen – hebben de wereld en de maatschappij het voorbije decennium veranderd. Ze zijn een cruciaal onderdeel van marketing geworden.

Mag ik zelf nog zaken posten op mijn sociale media?

Ja natuurlijk. Wij stellen een contentkalender op en voorzien een afgesproken aantal social mediaposts maar tussendoor kan je zelf natuurlijk ook blijven posten op je sociale mediakanalen.

Welk social mediakanaal gebruik ik het best?

In een eerste strategiemeeting bekijken we samen je doelgroep en beantwoorden we de vraag hoe we die best kunnen bereiken. Dat bepaalt in grote mate de keuze van het social mediakanaal, of de verschillende kanalen. 

Hoeveel moet ik minstens uitgeven op social media om effect te verwachten?

Social media is relatief laagdrempelig waardoor je met kleine bedragen kan starten. Om echt van een zichtbaar effect te spreken, raden we aan om minstens 200 euro per maand als budget te voorzien.