Podcasts.

De podcast is in een mum van tijd uitgegroeid tot een veelzijdig en multi-inzetbaar instrument. Laagdrempelig, haalbaar en populair biedt een podcast op geheel eigen wijze tal van mogelijkheden. 

Het oor wil ook wat.

Audio-opname

Video-opname op wens

Getrainde moderators

Verspreiding op kanalen

Test, 1, 2.

‘Wat heb ik dan met de wereld te delen?’, horen we je denken. Zoveel! Deel jouw expertise met je (potentiële) klanten en bereik ze onderweg.

Deze dingen moet je weten
over podcasts.

Waarom zijn podcasts interessant?

De podcast is het snelst groeiende format in online marketing. Het is relatief budgetvriendelijk, laagdrempelig en heel erg populair.

Hoe verloopt het proces om tot een podcast te komen?

Een brainstorm vooraf levert een aantal ideeën en een brede basis op. We plannen een podcast-dag, staan in voor de opnames en de nabewerking daarvan (ruis en stiltes elimineren, intro en outro voorzien …) en verspreiden de podcast via de juiste kanalen.

Hoelang duurt een gemiddelde podcast-sessie?

Een podcast opnemen duurt iets langer dan het uiteindelijke resultaat en voor dat laatste mikken we op alles tussen 20 en 40 minuten. De kunst is om veel te vertellen en net op tijd te stoppen.

Moet ik betalen voor Spotify?

Nee. Om je podcast ergens te hosten (en dus een potentieel breed publiek te bereiken) betaal je wel een klein bedrag per maand.

Moet ik zelf opnamemateriaal voorzien, en een goede locatie?

Ziedoes heeft alles in huis om een professionele opname te voorzien. Dat betekent ook dat we vrijwel overal kunnen opnemen, al houden we natuurlijk wel best rekening met de akoestiek en eventuele geluidoverlast.

Ziedoes samenwerken!

Onze marketinghelden staan
je graag bij van A tot Z.